Kijken: CARM in 2 Meter Sessies (2022)

YouTube player
Bekijk op Youtube | Met Nederlandse ondertiteling: klik op icoontje links van het tandwiel

CARM is het project van multi-instrumentalist, producer en arrangeur CJ Camerieri, samen met multi-instrumentalist Trever Hagen. Grote kans dat je de indrukwekkende blazerspartijen van Camerieri al eens hebt gehoord. Bijvoorbeeld op indie-klassiekers als ‘Fake Empire’ van The National, ‘Chicago’ van Sufjan Stevens of ‘For Emma, Forever Ago’ van Bon Iver. Of misschien heb je hem zien spelen in de band van Paul Simon

Op 2 november kwam het duo langs bij 2 Meter Sessies in de Artone Studio in Haarlem. Ze speelden liedjes van hun recente platen en Jan Douwe sprak met ze over de rol van de trompet in moderne muziek, de invloed van Miles Davis en meer.

In 2021 bracht CARM een debuutalbum uit, met daarop bijdrages van vrienden als Sufjan Stevens en Justin Vernon (Bon Iver). Dit jaar kwam de opvolger al uit, simpelweg CARM II getiteld. Op 8 april 2023 speelt CARM in Tivoli, Utrecht.

Tags: