Will Sheff (Okkervil River) interview (2022)

YouTube player
Bekijk op Youtube

Will Sheff is de frontman van de indieband Okkervil River uit Austin, Texas. Hij bracht zijn solodebuutalbum Nothing Special uit op 7 oktober 2022. De nieuwe liedjes zijn geduldig en weloverwogen, en ontvouwen zich in hun eigen tijd met weinig aandacht voor de conventies van popmuziek. De arrangementen zijn rijk, gelaagd en schaars op de juiste plaatsen. Geproduceerd door Sheff zelf, luister de de plaat als een reflectie op de pijn van verlies en de vreugde van een nieuw begin, gemaakt door een artiest die zich door beide tegelijk heen werkt.

Will Sheff praat met Jan Douwe Kroeske over solo gaan, de nieuwe nummers, ouder (en wijzer) worden en de recente dood van oude vriend en voormalig Okkervil River-drummer Trevor Nelson.

> Meer interviews