Stream de 2 Meter Sessie van Artvark Saxophone Quartet in Spotify, Deezer, Tidal en meer

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Artvark Saxophone Quartet, live opgenomen in 2022 voor ons televisieprogramma The Ballroom

. Klik hier voor een link naar jouw favoriete streaming platform
. Klik hier om de aflevering op NPO start te kijken

Met alle crossovers en samenwerkingen is Artvark al vijftien jaar een saxofoonband die zichzelf constant verrijkt. Zo werkten de vier muzikanten bijvoorbeeld met minimal music componist Philip Glass en jazz legende Peter Erskine. In 2020 ontwikkelden ze hun 10e album: Mother of Thousand. Waar ze voorheen composities voor een deel thuis schreven en in de studio verder uitwerkten, gingen ze nu met lege handen de oefenruimte in. Om daar volstrekt organisch, improviserend muziek te maken.

Tags: