Caamp interview (2022)

Caamp is een folkrockband uit Ohio, opgericht door jeugdvrienden Evan Westfall en Taylor Meier in 2016. Met hun unieke mix van West Coast-folk, Midwestern Americana en louterende indierock verzamelen ze miljoenen streams en speelden ze niet alleen al tig shows door heel Amerika (zes keer rond), maar ook in Europa. Op hun nieuwe album “Lavender Days” onderzoekt Caamp die tussendagen waaruit een leven bestaat – niet de beste of meest bewogen dagen, maar ook zeker niet de slechtste of meest tragische. Het zijn die dagen vol met kleine genoegens en vergeten teleurstellingen. Toch ook nog even noemen: het nummer ‘Apple Tree Blues’ is te vinden in Barack Obama‚Äôs summer playlist.

Jan Douwe Kroeske sprak met Evan Westfall over de nieuwe plaat en liedjes, reizen, inspiratie en Amsterdam.

Caamp live zien:
13 november: Amsterdam – tickets
14 november: Nijmegen – tickets

> Meer interviews

Tags: