2 Meter Sessie van Marble Sounds op 12 juli in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 12 juli is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.15 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is Marble Sounds.

Marble Sounds grossiert al ruim 10 jaar in sfeervolle, verstilde luisterliedjes, verspreid over drie albums. Later dit jaar zal er een gloednieuw album verschijnen dat volgens de platenmaatschappij het begin markeert van Marble Sounds 2.0. Het is een bijzondere opname in de Ballroom, want naast de zes vaste bandleden, is er ook een heus strijkerskwart mee gekomen naar Hilversum. En: liedjes van de aankomende plaat!

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).