2 Meter Sessie van 4B2M op 5 juli in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 5 juli is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 21.55 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is 4B2M.

Met leden uit Go Back To The Zoo, De Staat en Jo Goes Hunting zou je 4B2M een supergroep kunnen noemen. Dit jaar verscheen een debuutalbum van de jeugdvrienden uit Nijmegen.

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: