4B2M in 2 Meter Sessies (2022)

Met leden uit Go Back To The Zoo, De Staat en Jo Goes Hunting zou je 4B2M een supergroep kunnen noemen. Dit jaar verscheen een debuutalbum van de jeugdvrienden uit Nijmegen.

Setlist:
00:00 “This Is Happening”
02:59 “Money For Sale”
06:46 “I Quit”
09:37 “I Like To Be Alive”
13:19 “Reason”

Bekijk de sessie (alle liedjes) hierboven bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: