Ramkot in 2 Meter Sessies (2022)

Het Belgische rocktrio Ramkot was een van de drie winnaars van Stubru’s De Nieuwe Lichting in 2021. Hun eerste twee EP’s werden in de Belgische muziekpers positief ontvangen en de band bleef ook in Nederland niet onopgemerkt: Ramkot speelde afgelopen weekend op het Pinkpop festival.

Setlist:
00:00 “Red”
04:05 “Stevie”
06:46 “Am I Alright Now”
10:02 “Broken Thighs”
13:37 “King Of The Harmless”

Bekijk de sessie (alle liedjes) hierboven of bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: