Pynarello bij 2 Meter Sessies

Pynarello doet alles anders. Hun muziek gaat alles kanten op en de groep speelt op uiteenlopende plekken: Van oude kroegen tot het concertgebouw. En of ze nou eigen werk ten gehore brengen of de 9e van Dvorak: ze blijven bijna altijd staan, kijken elkaar aan en spelen alles uit het hoofd…

Bekijk de sessie (alle liedjes) hieronder of bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Setlist:
00:00 “Sort Sol”
05:33 “Octet – Mendelssohn”
12:28 “Jig”
17:47 “After Dark”

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).