Oogentroost op 28 juni in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 28 juni is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.30 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Centraal staat de voorstelling Oogentroost van Aysegül Karaca

Aysegül Karaca, een jonge Nederlands-Turkse theatermaker, maakte een stuk over onder meer haar beperkte zicht van maar 20 procent. En hoe ze na een beschermende jeugd vol huiselijk geweld zichzelf op de rit kreeg. Een taboedoorbrekend stuk met live muziek.

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).