Stream de 2 Meter Sessie van Eckhardt and the House in Spotify, Deezer, Tidal en meer

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Eckhardt and the House, live opgenomen in 2021 voor ons televisieprogramma The Ballroom

Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Bekijk de uitzending van The Ballroom met Eckhardt and the House op NPO start.

Eckhardt and the House is het project van producer, zanger, multi-instrumentalist en kunstenaar Rik Elsgeest. Met Eckhardt and the House maakt hij, zoals hij het zelf noemt, vintage pop. De band liet voor het eerst van zich horen omstreeks 2014, en sindsdien is hun muziek wereldwijd opgepikt door radiostations en playlist curatoren. Ook in de band zijn neef Bo Koek, waar Elsgeest eerder de band Kopna Kopna mee had en ook muziektheater maakt onder de naam Touki Delphine.