2 Meter Sessie van Kay Slice op 22 juni in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 22 juni is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 21.30 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is Kay Slice.

Kay Slice groeide op in Rotterdam, als kind van Ghanese ouders. Die diversiteit komt terug in zijn muziek: Soulvol mixt hij hiphop met afro-beat. Voor het schrijven van z’n solo debuutalbum From Back To Back en het filmen van de daar bij behorende videoclips, reisde Kay Slice naar het land van z’n familie: Ghana

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: