Zondag deel 2 van “The Story of Countdown” op NPO 2 extra

‘The Story of Countdown’ is een tweedelige special over het populaire popprogramma Countdown, dat van 1976 t/m 1993 uitgezonden werd bij Veronica en internationale sterren als Paul McCartney, Whitney Houston, David Bowie en Mariah Carey ontving in de Bussumse opnamestudio voor een performance en interview, of bezocht in binnen- en buitenland. Het programma groeide medio jaren 80 uit tot Europe’s #1 Rock Show, met uitzendingen in meer dan 15 landen. Dit tweeluik is geproduceerd door Reelin’ In The Years Productions en Double 2 BV, het mediaproductiebedrijf van Jan Douwe Kroeske.

Zondag 29 mei 2022 wordt deel 2 van “The Story of Coutndown” uitgezonden op NPO 2 extra om 20.30 uur en is daarna terug te kijken op NPO start. Deel 1 kun je nu hier terugkijken.

In deel 2 gaan betrokkenen als Lex Harding, Adam Curry, Simone Walraven, Wessel van Diepen en Jeroen van Inkel nemen ons mee in de internationale successen van Countdown. Met unieke fragmenten van Paul McCartney, U2, David Bowie, Michael Jackson, Whitney Houston en meer.

Bekijk de promo: