2 Meter Sessie van Pynarello op 3 mei in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 3 mei is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.35 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is het collectief Pynarello.

Pynarello doet alles anders. Hun muziek gaat alles kanten op en de groep speelt op uiteenlopende plekken: Van oude kroegen tot het concertgebouw. En of ze nou eigen werk ten gehore brengen of de 9e van Dvorak: ze blijven bijna altijd staan, kijken elkaar aan en spelen alles uit het hoofd…

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: