2 Meter Sessie van Gabriel Rios op 31 mei in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 31 mei is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.40 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is Gabriel Rios.

Gabriel Rios is geboren in San Juan in Puerto Rico en verhuisde op z’n 17e naar België om schilderkunst te studeren. Al snel begon hij daar aan een succesvolle carrière als singer/songwriter, die ‘m over de hele wereld bracht. Met ‘Broad Daylight’ scoorde hij in 2003 een grote hit. Ruim 25 jaar na z’n aankomst in België verscheen in 2021 met “Flore” het vijfde album van Gabriel Rios. Voor het eerst gaat hij hierop terug naar de muziek van z’n jeugd op Puerto Rico.

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).