2 Meter Sessie van Future Husband op 24 mei in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 24 mei is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.30 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is de band Future Husband.

Van kinds af aan, speelt muziek een grote rol in het leven van Adura Sulaiman. Ze zong in diverse koren, had een punkband en speelde bij onder andere Feng Suave en Sophie Winterson. In 2022 bracht ze met haar eigen project Future Husband een debuut EP uit: “I Love You Forever”.

Bekijk de promo:
https://youtu.be/vbxplz1VaLM

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).