Wensley Piqué in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 5 april is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.30 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is performer Wensley Piqué met intieme poppenvoorstelling over het eenzame bestaan van zijn oma in Suriname, vlak voordat zij stierf.

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).