2 Meter Sessie van Feng Suave op 19 april in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 19 april is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.30 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is de band Feng Suave.

Feng Suave draait om songwriters Daniel de Jong en Daniel Elvis Schoemaker. Ze vonden elkaar in hun liefde voor 60s en 70s bands als The Beatles en The Beach Boys. Drie EP’s hebben ze inmiddels uitgebracht, waarmee ze miljoenen streams van over de gehele wereld verzamelden. En ze kregen, op BBC Radio 6, de goedkeuring van niemand minder dan Iggy Pop…

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).