2 Meter Sessie van Eckhardt and the House op 12 april in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 12 april is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 22.35 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is de band Eckhardt and the House.

Eckhardt and the House is het project van producer, zanger, multi-instrumentalist en kunstenaar Rik Elsgeest. Met Eckhardt and the House maakt hij, zoals hij het zelf noemt, vintage pop. De band liet voor het eerst van zich horen omstreeks 2014, en sindsdien is hun muziek wereldwijd opgepikt door radiostations en playlist curatoren. Ook in de band zijn neef Bo Koek, waar Elsgeest eerder de band Kopna Kopna mee had en ook muziektheater maakt onder de naam Touki Delphine.

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).