2 Meter Sessie van Claw Boys Claw op 29 maart in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Dinsdagavond 29 maart is een nieuwe aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom te bekijken NPO 2 extra. De uitzending begint om 21.35 uur, en is te vinden op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Te gast is de band Claw Boys Claw.

Toen Peter Te Bos in 1983 gevraagd werd om zanger te worden van een nieuwe Amsterdamse rockband, was dat het begin van Claw Boys Claw en de inmiddels bijna 40 jarige samenwerking met gitarist John Cameron. Met hun rauwe gitaarsound werd Claw Boys Claw al gauw omarmt in de alternatieve muziekscene en met hun enerverende live shows zijn ze nog altijd een graag geziene band op podia en festivals. In 2021 bracht Claw Boys Claw hun dertiende album uit: KITE. Een frisse plaat, die door de pers werd omarmd.

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).