The Ballroom aflevering met Susies Haarlok terug te kijken op NPO start

Op woensdagavond 2 februari was Susies Haarlok te gast in ons televisieprogramma The Ballroom. Die aflevering is nu terug te kijken op NPO start via deze link. Vrijdag 4 februari wordt de aflevering ook herhaald op NPO 2 extra, om 16:30 uur. NPO 2 extra vind je op kanaal 82 en online via NPO Start en de NPO start App.


Susies Haarlok is een collectief van muzikanten en theatermakers. Ze werken altijd vanuit de muziek en dit keer leverde dat de theatervoorstelling GROEI op. Met hulp van de wetenschap proberen ze de geheimen van groei te ontrafelen. Daarbij stellen ze kritische vragen: wanneer is groei goed en wanneer destructief? Dat alles in een installatie van decorbouwer John van Oostrum, met allemaal licht effecten een opvallend geheel…

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).