Susies Haarlok 2 februari in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Woensdagavond 2 februari de veertiende aflevering van ons cultuurprogramma The Ballroom. Om 22:10 uur op NPO 2 extra, te bekijken op kanaal 82 en online via NPO Start en de app. Centraal staat de theatervoorstelling “Groei” van Susies Haarlok.

Susies Haarlok is een collectief van muzikanten en theatermakers. Ze werken altijd vanuit de muziek en dit keer leverde dat de theatervoorstelling GROEI op. Met hulp van de wetenschap proberen ze de geheimen van groei te ontrafelen. Daarbij stellen ze kritische vragen: wanneer is groei goed en wanneer destructief? Dat alles in een installatie van decorbouwer John van Oostrum, met allemaal licht effecten een opvallend geheel…

Bekijk de promo:

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).