Stream de 2 Meter Sessie van Alexandra Alden in Spotify, Deezer, Tidal en meer

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Alexandra Alden, live opgenomen in 2021 voor ons televisieprogramma The Ballroom

Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Bekijk de uitzending van The Ballroom met Alexandra Alden op NPO start.

Leads To love is het vierde album van Alexandra Alden, een geliefde singer-songwriter op haar geboorte-eiland Malta. Daar had ze op haar achttiende al twee nummer 1 hits en in 2018 ontving ze een award voor haar album Wild Honey.

Als inwoner van Rotterdam en kind van een Engels-Maltees gezin kijkt Alexandra altijd verder dan Malta. Met Nederland heeft ze een speciale band. Ze studeerde hier jazz aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht en ze stond op het Eurosonic Noorderslag festival.