Sloper woensdagavond 26 januari met hun 2 Meter Sessie in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Woensdagavond 26 januari is Sloper te gast in ons cultuurprogramma The Ballroom. Om 22:00 uur op NPO 2 extra, te bekijken op kanaal 82 en online via NPO Start en de app.

Sloper is een nieuwe rockband, met twee beroemde drummers: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger. Samen met gitarist Fabio Canini en de Britse zanger/gitarist Peter Shoulder verscheen er dit jaar met Pulverise een stevig debuut. Een plaat vol met Riffs & Roffels, zoals ze het zelf noemen.

Bekijk de promo:

 

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).