Sloper woensdagavond 26 januari met hun 2 Meter Sessie in “The Ballroom” op NPO 2 extra

Woensdagavond 26 januari is Sloper te gast in ons cultuurprogramma The Ballroom. Om 22:00 uur op NPO 2 extra, te bekijken op kanaal 82 en online via NPO Start en de app.

Sloper is een nieuwe rockband, met twee beroemde drummers: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger. Samen met gitarist Fabio Canini en de Britse zanger/gitarist Peter Shoulder verscheen er dit jaar met Pulverise een stevig debuut. Een plaat vol met Riffs & Roffels, zoals ze het zelf noemen.

Bekijk de promo:

YouTube player

 

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).