The Ballroom aflevering met Sloper terug te kijken op NPO start

Op woensdagavond 26 januari was Sloper te gast in ons televisieprogramma The Ballroom. Die aflevering is nu terug te kijken op NPO start via deze link. Vrijdag 28 januari wordt de aflevering ook herhaald op NPO 2 extra, om 15.55 uur. NPO 2 extra vind je op kanaal 82 en online via NPO Start en de NPO start App.


Sloper is een nieuwe rockband, met twee beroemde drummers: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger. Samen met gitarist Fabio Canini en de Britse zanger/gitarist Peter Shoulder verscheen er dit jaar met Pulverise een stevig debuut. Een plaat vol met Riffs & Roffels, zoals ze het zelf noemen.

Bekijk de promo:

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: