Stream de 2 Meter Sessie van Jasper Erkens in Spotify, Deezer, Tidal en meer

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Jasper Erkens, live opgenomen in 2021 voor ons televisieprogramma The Ballroom

Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Bekijk de uitzending van The Ballroom met Jasper Erkens op NPO start.

Jasper Erkens schreef z’n eerste gitaarliedje op twaalfjarige leeftijd en werd drie jaar later al tweede in de prestigieuze muziekwedstrijd Humo’s Rock Rally. Op z’n zestiende verscheen een debuutplaat, speelde hij als jongste solo-artiest ooit op het Rock Werchter festival en scoorde hij een grote radiohit met Waiting Like A Dog.

Niet lang daarna verliet Jasper geboorteland België om te gaan studeren in Londen. Daar leerde hij niet alleen het vak van zanger en van songschrijver, maar ook van het produceren. Dat was op de hoog aangeschreven BRIT School, waar ook artiesten als Amy Winehouse, Adele en Jessie J hun muzikale opleiding genoten.

Inmiddels woont Jasper in Amsterdam, en daar werkte hij met een Nederlandse band aan Limbo Terminal, z’n derde album, dat eerder dit jaar verscheen.