Jasper Erkens in 2 Meter Sessies (2021)

Jasper Erkens schreef z’n eerste gitaarliedje op twaalfjarige leeftijd en werd drie jaar later al tweede in de prestigieuze muziekwedstrijd Humo’s Rock Rally. Op z’n zestiende verscheen een debuutplaat en speelde hij als jongste solo-artiest ooit op het Rock Werchter festival. Dit jaar verscheen z’n derde plaat: Limbo Terminal.

Setlist:
00:00 “Weigh Me Down”
04:49 “Am I Scaring You, My Love”
08:40 “Guilt Trippin'”
12:20 “Isolate Urself”
16:26 “Your Words (Not Mine)”

https://www.npostart.nl/the-ballroom/01-12-2021/WO_NTR_16713255

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).