2 Meter Sessies van Adrian Borland (The Sound) op CD + LP

Adrian Borland (1957 – 1999) was een Britse zanger, muzikant en muziekproducent die vooral bekend werd als frontman van The Sound. Vlak voordat die band in 1987 uit elkaar viel, kwamen ze langs bij 2 Meter Sessies voor een opname. In de jaren daarna volgden meerdere ontmoetingen in de studio met Adrian Borland: solo, samen met Wouter Planteijdt en samen met de band Citizens.

Al die opnames zijn gebundeld voor een release: Adrian Borland: 2 Meter Sessions 1987 – 1995. Sinds december 2020 waren deze sessies al te beluisteren op de streamingdiensten en sinds kort is de verzameling ook te koop op CD. Begin volgend jaar is-ie ook verkrijgbaar op LP.

Tracklisting CD + LP:
1. Hand Of Love
2. Iron Years
3. Silent Air
4. Winning
5. Beneath The Big Wheel
6. The Other Side Of The World
7. Shadow Of Your Grace
8. Rogue Beauty
9. In Passing
10. Shoreline
11. Lonely Late Nightery
12. Simple Little Love
13. Rocket
14. When Can I Be Me
15. Someone Will Love You Today
16. Cinematic