Yoràn Vroom’s Group of Friends in 2 Meter Sessies (2021)

Yoràn Vroom is een veelgevraagd sessiemuzikant en heeft al met uit een lopende binnen- en buitenlandse muzikanten gespeeld, waaronder Frank McComb (van oa Buckshot LeFonque) en Ed Motta. Nu was het tijd voor z’n eerste album, met volledig eigen werk. Op Across A Spectrum presenteert Yoràn zich voor het eerst als componist, producent en leider.

Setlist:
00:00 Lover’s Music
03:11 Loner’s March
08:31 Every Little Thing She Does Is Magic [The Police cover]
16:40 Ondrobong
20:16 Brother Mouzone

Bekijk de sessie (alle liedjes) hierboven of bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).