Brent Beukelaer vanavond in The Ballroom op NPO 2 extra

  • Nieuws

Vanavond (woensdag 10 november) is de vierde aflevering van seizoen 2 van The Ballroom op NPO 2 extra. Centraal staat de Belgische muzikant Brent Beukelaer.

Geïnspireerd door artiesten als Spinvis, Boudewijn de Groot en in het bijzonder Lieven Coppieters werkte Brent Beukelaar de afgelopen vijf jaar gestaag aan zijn solo-debuut album: Heen Zonder Weer. In zijn 2 Meter Sessie werk van die plaat en en een gesprek met Jan Douwe Kroeske.

Een paar jaar geleden brak Brent Beukelaer door als zanger Brent Buckler in The Radar Station, de indie rockband die in 2020 de Nieuwe Lichting won, de muziekwedstrijd van Studio Brussel. En erg goed scoorde bij het publiek, radio en pers met hun debuut album Life inside a Tornado.

Vanavond om 21.25 uur op NPO 2 extra, gratis te bekijken op KPN (kanaal 88), Ziggo (Kanaal 222) en online via NPO Start.

YouTube player

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).