Brent Beukelaer in 2 Meter Sessies (2021)

Een paar jaar geleden brak Brent Beukelaer door als zanger Brent Buckler in The Radar Station, de indie rockband die in 2020 de Nieuwe Lichting won, de muziekwedstrijd van Studio Brussel. En erg goed scoorde bij het publiek, radio en pers met hun debuut album Life inside a Tornado. Geïnspireerd door artiesten als Spinvis, Boudewijn de Groot en in het bijzonder Lieven Coppieters werkte Brent Beukelaar de afgelopen vijf jaar gestaag aan zijn solo-debuut album: Heen Zonder Weer.

Setlist:
00:00 De Verwelkoning
05:04 Klein Maar Gigantisch
09:54 Het Blinker Meisje
15:12 Oerwoud Van Niks
20:53 Opperhoofden Der Onnozelheid

Bekijk de sessie (alle liedjes) hierboven of bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).