Amenra in 2 Meter Sessies (2021)

De populaire Belgische band AMENRA speelt in een semi-akoestische setting werk van hun nieuwe, Nederlandstalige plaat De Doorn.

Setlist:
00:00 Wear My Crown
04:06 The Dying Of Light
07:44 Kathleen
11:55 Evenmens

Bekijk de sessie (alle liedjes) hierboven of bekijk de tv-uitzending (incl. interview) op NPO start

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).

Tags: