Collectief Het Paradijs in ons cultuurprogramma The Ballroom op NPO 2 extra

  • Nieuws

Vanavond staat in ons cultuurprogramma The Ballroom op NPO 2 extra mimecollectief Het Paradijs centraal. Ze studeerden in 2018 gezamenlijk af met het stuk Paradijsvertraging.

In Paradijsvertraging gaat een groepje idealisten na een ramp op aarde een ondergrondse bunker in. Hun doel is om de daar opgeslagen zaden weer op te kweken. Het is een stuk waarin Collectief Het Paradijs de tijdsgeest op de hak neemt. En zich afvraagt hoe we om gaan met de waan van de dag en wat er gebeurt als we onze denkbeelden laten varen.

Woensdagavond 6 oktober om 22:30 uur op NPO 2 extra, gratis te bekijken op KPN (kanaal 88), Ziggo (Kanaal 222) en online via NPO Start. De aflevering is zeer binnenkort ook terug te kijken op NPO start.

The Ballroom is een cultuurprogramma met aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word. The Ballroom is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).