Subterranean Street Society met 6 liedjes bij 2 Meter Sessies in The Ballroom (2021)

De in Kopenhagen geboren zanger Louis Puggaard-Müller zwierf als straatmuzikant door Europa, werd verliefd in Amsterdam en bleef daar plakken. De liefde doofde uit, maar de hoofdstad gaf ‘m wel ander geluk in de vorm van een nieuwe band: Subterranean Street Society.

Eind 2020 verscheen met Twelve Steps een goed ontvangen debuutalbum van het trio. Het is een persoonlijk en stevig conceptalbum, over het zware traject dat hoort bij het overwinnen van een alcoholverslaving. Muzikaal verkennen ze een groot gebied en zijn invloeden te horen van Bob Dylan tot aan Black Rebel Motorcycle Club.

Bekijk de sessie:

Setlist:
00:00 Wake Me Up Before I Go To Sleep
04:33 Only Your Sins Know
08:43 Golden Lady
11:31 So Sorry
15:53 Light Years Ahead

Deze 2 Meter Sessie is gefilmd voor het televisieprogramma The Ballroom, dat wordt uitgezonden (inclusief interview) op NPO 2 extra en is terug te zien op NPO start.  Dit cultuurprogramma heeft aandacht voor bekende en minder bekende namen uit de wereld van popmuziek, theater, dans en spoken word en is een programma van 2 Meter Sessies in samenwerking met omroep NTR en het Fonds Podiumkunsten. Jan Douwe Kroeske ontvangt makers van allerlei pluimage voor een goed gesprek en een livesessie/impressie van hun voorstelling (“theatersessie”).