Stream de 2 Meter Sessie van Benjamin Herman’s Bughouse

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Bejamin Herman’s Bughouse, opgenomen in de zomer van 2020 voor ons televisieprogramma Studio 2020. Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Voor saxofoonheld Benjamin Herman waren er veel redenen om het project “Bughouse” te starten. Dat-ie ‘t deed omdat ie het magische levensjaar van 50 heeft gehaald, ziet er natuurlijk uit als een mooie tekst op een tegeltje, maar de werkelijke reden lag ‘m in de langgekoesterde wens om met superpunkdrummer Olaf van der Berg (uit Amersfoort) te kunnen werken. Want daar leer je veel van. En met gitarist Reinier Baas en bassist Peter Peskens. Ook daar leer je van. En omdat 2020 nou eenmaal een jaar is waarin Moeder Muze veel dingen door elkaar schudt, kan dit er ook nog wel bij.

Bekijk de volledige uitzending op NPO start