Stream de 2 Meter Sessie van De Likt

Nu te streamen op alle platforms: de 2 Meter Sessie van De Likt, opgenomen in de zomer van 2020 voor ons televisieprogramma Studio 2020. Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Dit drietal verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland en is daar sindsdien niet meer van verdwenen. De release van het gelijknamige debuut in 2015 waar succesvolle singles als Ja, Dat Bedoel Ik, Bloed Aan De Muur en Finidi George op te vinden zijn, was dan ook het startschot voor een tour die meer dan honderd optredens telde. In 2017 moest het trio helaas flink op de rem trappen, al gaf dit de mannen weer wat ruimte om de studio in te duiken. Opvolger De Derde, het bewijs dat De Likt onverwoestbaar is.

Volg deze Spotify playlist met alle beschikbare 2 Meter Sessies opnames gemaakt voor het televisieprogramma Studio 2020.

Bekijk de volledige uitzending op NPO Start

Tags: