Stream de 2 Meter Sessie van Colin Benders

Nu te streamen op alle audio-platforms: de 2 Meter Sessie van Colin Benders, opgenomen in de zomer van 2020 voor ons televisieprogramma Studio 2020. Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Ontdaan van bijna alles (Kytopia, trompet, Kyteman’s hiphoporkest) heeft Colin Benders een nieuwe muzikale uitdaging gevonden: modulaire synthesizers. Die brengen hem in de wereld van de soundscapes en plaatsen hem op een heel andere weegschaal. Live bij 2 Meter Sessies begon hij aan twee improvisaties zonder te weten waar hij uit zou komen. Een even fascinerende als spannende opname.

Volg deze Spotify playlist met alle beschikbare 2 Meter Sessies opnames gemaakt voor het televisieprogramma Studio 2020.

Bekijk de volledige uitzending op NPO Start