Stream de 2 Meter Sessie van Arp Frique

Nu te streamen op alle platforms: de 2 Meter Sessie van Arp Frique, opgenomen in de zomer van 2020 voor ons televisieprogramma Studio 2020. Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

In het woord “Frique” zit de alleszeggende verwijzing naar het jaren tachtig dans anthem ‘Le Freak’ van Chic. Naamgever Arp heeft zijn band in de afgelopen jaren gestyled vanuit de heerlijke dansbare sound van Nile Rodgers c.s. Om er vervolgens nog een flinke dosis Suriname, Kaapverdië en Antillen aan toe te voegen. Zie daar het geluid van een uniek gezelschap, dat er naar smacht om muziek te maken voor publiek dat wil bewegen. Want wat is het leven nou zonder dansen?

Volg deze Spotify playlist met alle beschikbare 2 Meter Sessies opnames gemaakt voor het televisieprogramma Studio 2020.

Bekijk de volledige uitzending op NPO Start