Video-interview met Loma over hun nieuwe plaat, werken met Brian Eno en liedjes schrijven

Door corona is het voor ons momenteel niet mogelijk sessies te filmen met buitenlandse artiesten. Om onze vrienden over de grens niet te vergeten en nog altijd een podium te kunnen bieden, zoomt 2 Meter Sessies presentator Jan Douwe Kroeske regelmatig de wereld over. Deze week spreekt hij met de Amerikaanse band Loma.

Met Don’t Shy Away (Spotify) heeft Loma een van onze favoriete platen van 2020 gemaakt. De band betreft een samenwerking tussen Shearwater frontman Jonathan Meiburg, zangeres Emily Cross (van Cross Record) en muzikant Dan Duszynski. Jan Douwe sprak met ze alle drie en vroeg naar het begin van de band, de samenwerking in de studio, de impact van corona en hoe het was om met Brian Eno aan een liedje te werken.

Bekijk de video:

Tags: