Video-interview met Aaron Frazer over nieuwe plaat “Introducing…”, werken met Dan Auerbach en meer

Door corona is het voor ons momenteel niet mogelijk sessies te filmen met buitenlandse artiesten. Om onze vrienden over de grens niet te vergeten en nog altijd een podium te kunnen bieden, zoomt 2 Meter Sessies presentator Jan Douwe Kroeske regelmatig de wereld over. Deze week spreekt hij met de Amerikaanse muzikant Aaron Frazer.

Aaron Frazer leerden we in 2018 kennen als de drummer (en soms zanger) van de Amerikaanse soulband Durand Jones & The Indications. Afgelopen vrijdag verscheen z’n geweldige soloplaat Introducing…, waarop hij samenwerkte met Dan Auerbach van The Black Keys. Jan Douwe sprak met Aaron over de nieuwe liedjes, werken met die Dan Auerbach en het verliezen van een vriend aan een verslaving.

Bekijk de video