Nieuw te streamen: 2 Meter Sessie #347 – Hothouse Flowers (1993)

De volgende digitale releases van 2 Meter Sessies is toegevoegd aan streamingplatforms zoals Spotify, Deezer, Tidal en iTunes:

2 Meter Sessie #347 – Hothouse Flowers (1993)

De Ierse band Hothouse Flowers kreeg midden jaren 80 een grote push door U2-zanger Bono, die de band zag op televisie en ze prompt tekende op z’n Mother Records label. Het grote succes kwam al 1988, met het nummer ‘Don’t Go’ en de plaat People, die op nummer 1 in de hitlijsten kwam en het meest succesvolle debuutalbum in de Ierse geschiedenis werd.

In de afgelopen 30 jaar zijn Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole van Hothouse Flowers 3x te gast geweest bij 2 Meter Sessies, meest recent nog afgelopen december (hier te bekijken op Youtube). We gaan deze sessies in de komende weken één voor één releasen op streamingplatformen als Spotify, Deezer en Tidal.

Sinds vandaag kun je luisteren naar de sessie van 1993, opgenomen met Hothouse Flowers. Zeven liedjes, waaronder ‘Don’t Go’, ‘An Emotional Time’ en de The Waterboys cover ‘Trumpets’. Klik hier voor een link naar jouw favoriete streamingplatform.

====
Spotify-gebruikers kunnen zich ook abonneren op deze playlist met álle te streamen 2 Meter Sessies opnames (meer dan 20 uur inmiddels).