Stream de 2 Meter Sessie van Hothouse Flowers (2004)

In de afgelopen 30 jaar zijn Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole van de populaire Ierse band Hothouse Flowers 3x te gast geweest bij 2 Meter Sessies. Die opnames zetten we nu 1 voor 1 in de streamingsdiensten. Vorige week verscheen al de in 1993 opgenomen sessie en sinds vandaag is daar de opname van 2004 bijgekomen. Bijzonder, want die sessie is destijds nooit uitgezonden!

Opgenomen in de Wisseloord studio’s in Hilversum, speelde Hothouse Flowers vier liedjes van hun toen meeste recente plaat (Into Your Heart) en met het prachtige ‘Learning To Walk’ een prijsnummer van het in 1998 verschenen Born.

Klik hier voor een link naar jouw favoriete streamingplatform (Spotify, Deezer, Tidal, etc).

De Ierse band Hothouse Flowers kreeg midden jaren 80 een grote push door U2-zanger Bono, die de band zag op televisie en ze prompt tekende op z’n Mother Records label. Het grote succes kwam al 1988, met het nummer ‘Don’t Go’ en de plaat People, die op nummer 1 in de hitlijsten kwam en het meest succesvolle debuutalbum in de Ierse geschiedenis werd.

Bekijk ook de sessie die eind 2019 filmden met Liam Ó Maonlaí & Peter O’Toole