Nu te streamen: Marike Jager + Best of 10 years

De volgende digitale releases van 2 Meter Sessies zijn vandaag toegevoegd aan streamingplatforms zoals Spotify, Deezer, Tidal en iTunes:

2 Meter Sessie #1693: MARIKE JAGER

Op 2 september 2019, na vijf jaar afwezigheid en vier dagen vóór de officiële release van haar nieuwe album Hey Are You OK, was Marike Jager te gast bij 2 Meter Sessies in Hilversum voor een opname.

Marike is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, evenals diverse uitverkochte theatertours en vele festivaloptredens.

Vier liedjes van het nieuwe album zijn nu als een EP te beluisteren. Klik hier voor een link naar jouw favoriete streamingdienst.


The Best of 10 Years 2 Meter Sessions

Zoals de titel al doet vermoeden, is deze dubbelaar officieel in 1997 uitgebracht, op CD. Met liedjes van oa Paul Weller, Boudewijn de Groot, Nils Lofgren, Lenny Kravitz, John Cale, Urban Dance Squad en Radiohead, worden er met deze release in één klap 27 opnames van 2 Meter Sessies toegevoegd aan de streamingdiensten.

Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

Spotify-gebruikers kunnen zich ook abonneren op deze playlist met álle te streamen 2 Meter Sessies opnames (meer dan 20 uur inmiddels).