Bekijk de 2 Meter Sessie van Half Moon Run

Het Canedese HALF MOON RUN is een bijzondere band. Niet één, maar alle vier de leden zijn multi-instrumentalist én zanger. Het bracht ze al veel international succes.

Zo ging hun eerste album Dark Eyes (2012) platinum in het thuisland en kwamen er twee singles van op de playlist van BBC Radio 1. In Nederland werd ‘Full Circle’ zelfs 3FM megahit. Opvolger Sun Leads Me On (2015) ging goud in Canada en bracht ze naar de grotere zalen en internationale festivals. Ook was de band voorprogramma van oa Mumford and Sons. Afgelopen najaar verkochten ze tweemaal op rij de grote zaal van Paradiso uit…

In november verscheen hun derde album: A Blemish In The Great Light. Ook hierop laat de band horen een bijzonder goed oor te hebben voor aanstekelijke melodieën en perfecte harmonieën. Een paar dagen vóór de release, waren ze te gast bij ons in Amsterdam voor het opnemen van 2 Meter Sessie #1704. Ze speelden drie liedjes van het nieuwe album, de Half Moon Run classic ‘Full Circle’ en werden ze geïnterviewd door Jan Douwe Kroeske.

Deze uitzending (19 minuten) is hieronder te bekijken:

Setlist:
[00:10] ‘Then Again’
[04:25] ‘Full Circle’
[09:10] ‘Flesh and Blood’
[14:54] ‘Favourite Boy’