Nu te bekijken: MARBLE SOUNDS met ‘Speeches’, ‘The Little Lows’ en ‘One Last Regret’ bij 2 Meter Sessies

De liefhebbers weten het al een tijdje: het Belgische Marble Sounds grossiert in prachtige liedjes waar je wel naar moet luisteren, net zoals bij gelijkgestemde bands als Elbow, The National en Death Cab For Cutie.

Eind 2018 verscheen met The Advice To Travel Light (luister in Spotify) een sterk nieuw album dat ze ook naar onze studio in Hilversum bracht. Daar speelde de band (mét strijkers!) drie liedjes voor onze camera’s:

Een 2 Meter Sessie bijwonen? Op de vloer van dezelfde studio waar we Marble Sounds hebben gefilmd? Dat kan op 22 februari bij een opname met Baptiste W. Hamon. Deze Parijzenaar grossiert in prachtige luisterliedjes die je het best zou kunnen omschrijven als Americana chanson. Klik hier voor meer informatie.  Of kom 10 maart kijken bij de opname met Yorick van Norden. Met The Jester maakte van Norden volgens de Volkskrant “de perfecte popplaat“.  Het album barst van de sixties- en seventies geënte tijdloze pop. Live brengt hij de liedjes met muzikanten uit bands als JohanMister and Mississippi en Dandelion. Klik hier voor meer informatie.