Nu te bekijken: 2 Meter Sessies @ Eurosonic 2019 – KAWALA, BELLE MT., LISA MORGENSTERN, SOHAM DE en meer

Ook dit jaar was 2 Meter Sessies te vinden op het Eurosonic Noorderslag festival in Groningen met intieme, semi-akoestische live showcases, ditmaal in het koorgedeelte van Der Aa-kerk. Samen met PodiumTV werden er zes sessies opgenomen.

KAWALA
Dit veelbelovende duo uit Noord-London kwam met een drummer naar onze opnameplek in Der Aa-Kerk en speelde drie prachtige liedjes: Father I’ve Seen It All, Mighty River en Do It Like You Do.


MEADOWLAKE
Deze vijfkoppige band uit Groningen speelde vier liedjes van hun vorig jaar verschenen en goed ontvangen titelloze debuutplaat: Heavy, No Tomorrow, War en Prove Me Wrong


HUGO BARRIOL
De singer/songwriter uit Frankrijk speelde oa z’n “doorbraakhit” On The Road voor onze camera’s in de Der Aa-kerk:


BELLE MT.
Man achter de naam Belle Mt. (spreek uit: Belle-Mont) is Engelsman Matt Belmont. Hij maakt indruk met mooie melodieën, bijvoorbeeld in prachtig liedje Hollow:


SASHA BOOLE
Americana geïnspireerd op het werk van Woody Guthrie en Bob Dylan, maar dan uit de Oekraïne: die bijzondere combinatie werkt van Sasha Boole. Hij speelde voor onze camera’s het liedje Ocean, in z’n moedertaal:


SOHAM DE
De Londense snger/songwriter Soham De, gezegend met een mooie stem, had ons al eerder verrast met z’n EP’tje The Next Nowhere en daarom vroegen we ‘m ook langs te komen in Groningen. Hij speelde twee liedjes van dat EP’tje, single Confession en 1000.


LISA MORGENSTERN
De Duits-Bulgaarse muzikante Lisa Morgenstern had ons al betoverd op het Explore The North Festival (eind 2018) en daarom was een nieuwe uitnodiging gauw verstuurd. Ze speelde onder andere het magische Answers:


Foto: Belle Mt. bij 2 Meter Sessies in de Der Aa-kerk (foto: Jorn Baars)