Aankondiging: 2 Meter Sessies Live met BIRTH OF JOY (10 december 2018)

  • Nieuws

Vlak voordat de Nederlandse rockband Birth Of Joy er na 11 jaar mee ophoudt, komen ze op 10 december nog langs bij 2 Meter Sessies Live in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Grijp deze laatste kans om op de studiovloer te staan met dit powertrio dat nog altijd weet te overtuigen met hun mix van blues en psychedelica uit de jaren ’60 en ’70 gecombineerd met invloeden uit punk en grunge!

** Tickets zijn nu te koop via deze link

Birth of Joy kan terugkijken op een mooie carrière, met goed ontvangen albums, optredens op de grote festivals (Paaspop, Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross) en Internationale erkenning. Uiteraard zal Jan Douwe Kroeske hier bij stil staan tijdens het live-interview.

HISTORISCHE LOCATIE
Voor de serie “2 Meter Sessies Live in het Muziekgebouw van de Omroep” ontving het muziekplatform het afgelopen jaar nieuwsgierigmakende artiesten als The Boxer Rebellion (UK), The Academic (IE), Michelle David & The Gospel Sessions (NL), Ben Caplan (CAN) ft. Amsterdam Klezmer Band (NL) en DeWollf (NL). In november zijn er live sessies met Marble Sounds (BE, 12-11) en Tom Baxter (UK, 29-11). De locatie is historisch: het Muziekcentrum van de Omroep was voorheen het gebouw van de VARA-studio’s. Hier werd in 1987 de allereerste 2 Meter Sessie opgenomen, met de Nieuw-Zeelandse band Crowded House.