Nu te bekijken: AVEC met 3 liedjes | 2 Meter Sessie #1658

Nu te bekijken: De 2 Meter Sessie van AVEC, de 23-jarige muzikante uit Oostenrijk. Voor onze camera’s speelde ze in de Electric Monkey studio in Amsterdam drie liedjes van haar begin september verschenen plaat  Heaven / Hell.  De volwassen opvolger van debuut What If We Never Forget uit 2016 kon rekenen op lovende kritieken en bracht  haar reeds naar grote festials als Eurosonic, Reeperbahn en The Great Escape. Onlangs werd ook bekend dat AVEC genomineerd is voor een Music Moves Europe Talent Award (voorheen EBBA) in de categorie singer/songwriter.

Bekijk de 2 Meter Sessie van AVEC:


Tracklist: ‘Over Now’ [00:36], ‘Still’ [05:00] en ‘Alone’ [08:25]

AVEC live zien:
03 nov – Simplon, Groningen
04 nov – Lichting, Eindhoven
20 nov – Melkweg, Amsterdam
21 nov – Luxor Live, Arnhem
22 nov – Tivoli Vredenburg, Utrecht
23 nov – Alter Schlachthof, Eupen (BE)

Tags: