Uit het archief: Cuby + Blizzards met ‘Window Of My Eyes’ bij 2 Meter Sessies

  • Nieuws

Vandaag is het precies zeven jaar geleden dat Harry “Cuby” Muskee op 70-jarige leeftijd overleed. Vijf keer hebben wij de Drentse blueslegende mogen ontvangen voor een 2 Meter Sessie. Tweemaal met Cuby + Blizzards, tweemaal solo en eenmaal onder de noemer Harry Muskee & Band. We koesteren de mooie herinneringen aan die opnames en het werken met een bijzonder mens en muzikant als Harry.

Afgelopen maandag was het ook exact dertien jaar geleden dat we voor het laatst met Harry aan de slag gingen. En dan ook nog eens op een wel heel bijzondere locatie: in dé boerderij in Grolloo. Inderdaad, waar de legendarische Cuby plaat Groeten uit Grollo uit 1967 is opgenomen. Kortom, heilige grond.

En zo filmden we in een Drentse stal het nog altijd prachtige ‘Window Of My Eyes‘.