2 Meter Sessies was in Gent op Boomtown Festival met live sessies

  • Nieuws

Afgelopen week (17 t/m 21 juli) was in Gent een nieuwe editie van Boomtown: een vijfdaags alternatief muziekfestival dat ieder jaar plaatsvindt tijdens de Gentse Feesten.

Net als vorig jaar was 2 Meter Sessies ook weer aanwezig met live sessies, ditmaal in de prachtige boekhandel Paard van Troje. Jan Douwe Kroeske ontving daar tussen boek & plaat achtereenvolgens Témé Tan, Absynthe Minded, Tin Fingers, Leni., Hi Hawaii, Echo Beatty, Portland, Ivy Falls, Douglas Firs en Dijf Sanders voor een gesprekje en een paar liedjes. Binnenkort komen (enkele van) deze sessies online op onze website en Youtube. Bekijk tot die tijd hieronder onze impressie van vijf heerlijke muziekdagen in Gent.

YouTube player

Op 24 september is er een nieuwe editie van 2 Meter Sessies Live in Hilversum met de Canadese singer/songwriter BEN CAPLAN. Slechts plek voor 75 muziekliefhebbers, op de studiovloer! Klik hier voor meer info & tickets.